Disclaimer

Informatie op de website mag niet gekopieerd worden of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming

TRIKAYA zal altijd proberen correcte en up to date informatie te geven maar kan geen waterdichte garantie geven op volledigheid en juistheid ervan. 

De informatie op de website zal nooit medisch advies vervangen. De website heeft op geen enkele manier de bedoeling een medische diagnose te geven.

De inhoud van de website is louter informatief. Bij aanhoudende klachten of verergering van klachten moet steeds medisch advies ingewonnen worden.

Het versturen van e-mails zonder wachtwoord of encryptie brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Bij het versturen van dit type e- mails aanvaardt u dit risico.

Hyperlinks

De website kan hyperlinks bevatten naar websites van derde partijen. TRIKAYA heeft geen invloed op deze websites en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de beschikbaarheid of de inhoud ervan. TRIKAYA aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Scroll to Top