Aanbod

Je kan bij mij terecht voor persoonlijk advies op vlak van leefstijl en voeding

Doorheen de consultaties geef ik je handvaten om inzicht te krijgen hoe je jouw gezondheid kan ondersteunen bij chronische klachten en terug met veel positiviteit in het leven kan staan. Ik leer je aan wat een gezonde leefstijl is, hoe je meer energie kan krijgen, hoe je je voeding kan aanpassen bij chronische aandoeningen. Wil jij ook voeding- en leefstijladvies op maat? Boek hieronder je gratis intake.

Aanpak

In 5 stappen naar een nieuwe balans

Stap 1:
persoonlijk plan

We stellen een persoonlijk plan op in functie van je korte-en lange termijn verwachtingen. 

Ik begeleid je in de keuze naar de juiste voeding en geef je leefstijladvies gericht naar jouw noden.

Stap 2: Vragenlijst & Voedingsdagboek

Bij het inplannen van het eerste consult, bezorg ik je een vragenlijst en voedingsdagboek die jou helpen om je voedingsgewoonten in kaart te brengen. 

In de vragenlijst peil ik uitgebreid naar je voorgeschiedenis, voedingsgewoonten, gewicht evolutie, werkuren, medische gegevens, klachten, korte-en lange termijn doelen… 

Stap 3: Consult

Tijdens het eerste consult gebruiken we de vragenlijst om op zoek te  gaan naar de bron van eventuele klachten en creëren  we een basis voor orthomoleculair voedingsadvies.

Als gecertifieerd Fidlab therapeute bekijken we ook samen welke (bloed)analyses nog verder kunnen ondernomen worden om het voedingsadvies nog gerichter te sturen.

Dit zijn de verschillende analyses die ik kan afnemen (klik op de naam van de test voor meer informatie):

Stap 4: analyse

Een aantal dagen na het eerste consult krijg je een uitgebreide analyse, informatie over voeding en leefstijl waarmee je aan de slag gaat.

Stap 5: Vervolgconsult

Na 4-6 weken plannen we een vervolgconsult in.

Hierin bespreken we de vooruitgang in functie van de gestelde doelen en bekijken we of er bepaalde zaken moeten aangepast worden.

Al er tijdens het eerste consult bepaalde bijkomende onderzoeken gepland werden, kan een vervolgconsult ook vroeger ingepland worden.

Vanessa made a very in-depth analysis of both my existing lifestyle and blood results. She presented the results in a very detailed and explanatory way, leading to some tangible and concrete advice. I can only recommend Vanessa for her diligent and trustworthy approach.
tom

Praktisch

Consultaties vinden online plaats (via Zoom), en kunnen gepland worden op volgende dagen & tijdstippen:
Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag : 16u – 22u.
Boek je consultatie via de contact pagina.
Of boek hieronder meteen een gratis intake.

What we think, we become

Buddha

Prijzen

Enkel online consultaties (via zoom)

F.A.Q.

Een orthomoleculaire behandelwijze is een behandelwijze gericht op het uitbouwen en behouden van een optimale gezondheid door voeding  via een optimale concentratie van vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten.

Een voedingsdeskundigei zal mensen adviseren en begeleiden die te dik of te dun zijn, maar ze kunnen ook diverse voedingsvraagstukken beantwoorden zoals : 

“Hoe kan ik gezonder eten in functie van mijn type job”,

Hoe moet ik voedingsetiketten analyseren?”, 

“Hoe kan ik omgaan met voeding in stressvolle periodes?” 

 “Hoe kan ik mijn energie verhogen via voeding?”

Als orthomoleculair  voedingsdeskundige analyseer ik  eetpatronen, gezondheidsklachten en geef voedingsadvies via persoonlijke behandelingsplannen om je  te motiveren en stimuleren de vooropgestelde doelen te bereiken.

Mensen die om medische redenen voeding nodig hebben die aan specifieke eisen moet voldoen, worden door een diëtist behandeld.

Vanessa bespreekt de bloedresultaten op een zeer duidelijke, persoonlijke en professionele manier, met veel uitleg “waarom“ een bepaalde vitamine of mineraal nodig is, wat de werking ervan is, wetenschappelijk gegrond. Vanessa heeft een zeer positieve houding in deze situaties.
Mieke
Scroll naar boven