Over

Mijn naam is Vanessa

Ik ben ervan overtuigd dat gezondheid de belangrijkste rijkdom is die we bezitten...

Als we deze koesteren, via leefstijl en voeding, zijn we in staat bergen te verzetten. Als lifestyle coach wil ik je inspireren, motiveren en begeleiden naar een fit, gezond en gelukkig leven. Dit doe ik door mijn holistische aanpak die je naar een gezonde leefstijl drijft.  Ik geef je niet alleen tips op fysiek vlak, maar ook op mentaal en emotioneel gebied.

The first wealth is health

Ralph Waldo Emerson

Leefstijl en voeding:
de magische formule voor herstel

Inzichten in hoe stress en (chronische) vermoeidheid hand in hand kunnen gaan met ongezonde leefstijl en voeding heb ik aan den lijve ondervonden… Tot het uiterste gaan om alles rond te krijgen, iedereen happy te maken… Leefstijl aanpak en voeding lagen aan de basis van herstel samen met de wetenschap dat het lichaam een enorm zelfhelend vermogen heeft. Doorheen dit traject werd het me ook duidelijk dat er heel veel kan gedaan worden rond preventie alsook dat bepaalde vroege symptomen vaak een uiting zijn van het lichaam dat er ergens iets niet in balans is. Ook klaar voor meer balans? Wil je leefstijl begeleiding op jouw maat? Boek hieronder je gratis intake.

Mijn Missie

Gebaseerd op mijn eigen ervaring help ik jou bewust te maken en op tijd aan de bel te trekken. Als orthomoleculair therapeut ga ik kijken naar de oorzaak van je klachten en je van hieruit opnieuw op weg helpen.. Samen met jou ga ik op zoek naar wat er verkeerd loopt en waarom je lichaam op een bepaalde manier reageert. Ik wil je zo op weg helpen om opnieuw jouw energieke levensstijl terug te vinden. 

Ik heb mij laten begeleiden door Vanessa Van Hoorickx van Trikaya omdat ik nood had aan ondersteuning en begeleiding in mijn zoektocht naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Na een aangenaam kennismakingsgesprek volgde een uitgebreider gesprek waarin we samen mijn huidig dieet analyseerden. Zo kreeg ik gerichte en onderbouwde antwoorden waar ik tekorten had. Op een aangename en professionele manier kwamen we uit tot een gebalanceerd dieet aangepast aan mijn persoonlijke leefpatroon. Aanrader!
Wendy

Mijn Ervaring

Sinds mijn studies als Ingenieur Biochemie ben ik uitermate gefascineerd door het menselijk lichaam. Steeds op zoek hoe alles werkt en waarom bepaalde processen in het lichaam juist NIET werken.

Mijn jarenlange ervaring in de farmaceutische sector en bijkomende opleidingen hebben mijn kennis rond verschillende ziektebeelden zoals diabetes, obesitas, hart-en vaatziekten, respiratoire aandoeningen…. versterkt.

Certificaten

  • Labo-interpretaties (Fidlab)
  • Fidlab-therapeute

Opleidingen

  • Afgestudeerd als Ingenieur Biochemie
  • Postgraduaat Orthomoleculaire Therapie
  • All-round voedingsdeskundige (afslanken,
    in gewicht toenemen, kindervoeding, sportvoeding)
  • Kinesiologie “Touch for Health”

Docent

  • Syntra – “Leefstijl als medicijn”
  • Centrum voor afstand/avondonderwijs
Scroll naar boven